Reklam
Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

Almanyada Radyoloji uzmanlığı
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: Almanyada Radyoloji uzmanlığı

Almanyada Radyoloji uzmanlığı 1 ay önce #111

• tansss
  • Fresh Boarder
  • Gönderiler: 1
Sayın Sedat Alibek,

Radyoloji uzmanı olarak çalışmaktayım.Forumu ilgiyle takip ediyorum.Size profilinizdeki telefondan ulaşamadım.Burdan yazıyorum.Almanyada uzmanlığımızın kabulu için gerekli aşamalardan bahsetmişsiniz.Öğrenmek istediğim iki şey var.Birincisi aracı kurumlar sizin adınıza takip edebilir demişsiniz.Bu kurumlar veya şirketler hangileridir?...İkincisi belgeleri tabip odasına vermek istediğimizde transkript,diploma gibi apostillenip çevirtilecek belgelerde dikkat etmemiz gereken hususlar nelerdir.Mesela transkriptlerde not-ders saati-kredi gibi bilgilerden nelere öncelikle dikkat ediyorlar?Yoksa ilişkiler karşılıklı konuşmayla her eyaletin tabip odası yetkilisiyle mi görüşmeyi gerektiriyor?
Teşekkürler..
Son Düzenleme: 4 hafta önce Düzenleyen tansss.

Cvp: Almanyada Radyoloji uzmanlığı 3 hafta, 3 gün önce #113

• doktor71
  • Administrator
  • Gönderiler: 40
Merhabalar,

1) su asamada size ismen araci kurum olarak bir bilgi veremem. Eger ilgi duyuyorsaniz, yakinda bu konuda bir bilgi paylasimim olacaktir. Forumu takip etmeniz yeterlidiri.

2) Hekimlik müsaadesi icin istenen belgeler bellidir, eyalete göre degisir. Tip fakültesi egitiminiz ile ilgili ulasabileceginiz ne bilgi/belge var ise bunlari tercüme ettirip teslim etmek gerekmektedir.

Saygilar,

S. Alibek

Not: Yurtdisi seyahatinde oldugum icin sorunuza gecikmeli yanit verdigim icin özür dilerim.
Son Düzenleme: 3 hafta, 3 gün önce Düzenleyen doktor71.

Cvp: Almanyada Radyoloji uzmanlığı 3 hafta, 1 gün önce #114

• drconqueror
  • Fresh Boarder
  • Gönderiler: 2
iyi günler sedat hocam ben almanyada almanca kursu almaktayım ve radyoloji uzmanlıgı yapmak istiyorum. 3 ay sonra kursum bitiyor bana önerileriniz yada boş pozisyonu hakkında bilgi sahibi oldugunuz klinikler varsa çok sevinirim.

Cvp: Almanyada Radyoloji uzmanlığı 3 hafta, 1 gün önce #115

• doktor71
  • Administrator
  • Gönderiler: 40
Merhabalar,

kendiniz hakkinda biraz daha detayli bilgi verebilirseniz yanitlamam daha verimli olur.

Cvp: Almanyada Radyoloji uzmanlığı 3 hafta önce #116

• drconqueror
  • Fresh Boarder
  • Gönderiler: 2
mail adresim eger mail adresinizi gönderebilirseniz size kısa bir özgeçmişimle beraber cv mi ve sormak istedigim birkaç soruyu yollayabilirim...
özellikle almanyada radyolojinin durumu hakkında bilgi almak istiyorum. türkiyede radyoloji tutulan bir bölüm ama almanya hakkında çok bilgim yok. özellikle girişimsel radyoloji alanında çalışma şansım yada radyolojide çalışma koşulları nelerdir. ben radyolojiyi severek yapacagımı düşünüyorum ve uzmanlık sonrası almanyada kalma planım var.
Son Düzenleme: 3 hafta önce Düzenleyen drconqueror.
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.30 saniye
Go to top