Hoş geldiniz, Ziyaretçi
Kullanıcı Adı Şifre: Beni hatırla

genel estetik / karin germe
(1 inceleyen) (1) Ziyaretçi
  • Sayfa:
  • 1

BAŞLIK: genel estetik / karin germe

genel estetik / karin germe 4 ay, 2 hafta önce #76

• hayat
  • Fresh Boarder
  • Gönderiler: 2
merhaba .benim ismim hayat ..sekiz sene once erken yasta dogum yaptim ve karnimda ciddi derecede catlakliklar ve sarkmalar mevcut bu durum benim ruh sagligimi fazlaca kötü etkiliyor ve ben bu durumdan kurtulmak istiyorum ama cokda korkuyorum acikcasi
ben köln de oturuyorum ve yakinlarda bu bransda ilgilenen doktor adaylarini ve tecrubelerini cok merak ediyorum , aslinda tr de yaptirmak istiyorum ama buna malesef zamanim yok bana yardimci olabilirseniz cok memnun olurum ..
tesekkur ederim sevgiler

Cvp: genel estetik / karin germe 4 ay, 2 hafta önce #79

• doktor71
  • Administrator
  • Gönderiler: 89
Merhabalar,

yasinizi belirtmemissiniz, o yüzden genel bir yanittan ziyade aile planlamanizin ne düzeyde oldgunu tahmin etmek mümkün degil.
Eger aile planlamaniz tamamlanmadi ise, o zaman bir daha hamilelik sürecinde benzer problemleri yasayabileceginizi düsünmüenizi tavsiye ederim. Eger aile planlamaniz tamamlandi ise, bahsettiginiz degisiklikler sizi ciddi derecede rahatsiz ediyorsa o zaman bir plastik cerraha görünmeniz ve ona danismaniz bilgi verebilir.

Websitesi olarak kendimizi koydugumuz hedeflerden bir tanes hekim ila hasta arasinda bir köprü olusturmak, ancak herhangi bir hekim hakkinda tecrübesini yorumlamak ya da hastalara belirli bir hekimi ya da hekim grubunu tavsiye etmek bizim amacimiz degil.
Bu konuda en saglikli bilgiyi kendi ev doktorunuz ve/veya kadin dogum uzmaninizdan alabilir, bölgenizdeki doktorlara ise websitemizdeki anasayfadaki arama motorundan ulasabilirsiniz.

Bunun disindaki tüm tibbi sorulariniz icin foruma mesaj atabilirsiniz, yanitlamaktan memnuniyet duyariz.

Saygilarimizla
Şu kullanıcılar Teşekkür etti: admin

Cvp: genel estetik / karin germe 3 ay, 2 hafta önce #119

• hayat
  • Fresh Boarder
  • Gönderiler: 2
benim yasim 26 aile tamamlamasina gelincede sadece bir cocugum var baska cocuk istiyorum . Ameliyattan sonra tekrar eski haline dönme olsiligi varmi aceba ?

Cvp: genel estetik / karin germe 3 ay, 2 hafta önce #120

• doktor71
  • Administrator
  • Gönderiler: 89
Merhaba,

bunu size ancak isin uzmani yani estetki cerrahiniz söyleyebilir, kendisine danismanizi öneriyorum.

Saygilar
  • Sayfa:
  • 1
Sayfa oluşturulma süresi: 0.17 saniye